Verhuurd

Verhuurd: Amsteldijk, 1079 LE Amsterdam

€ 2.975,- /mnd
Type object Appartement, bovenwoning
Perceeloppervlakte 120 m²
Woonoppervlakte 120 m²
Aanvaarding Per maandag 16 maart 2020
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Wij bieden dit prachtige GESTOFFEERDE appartement aan in de Rivierenbuurt aan de Amstel met drie slaapkamers en met een groot, zonnig en groen dakterras.

INDELING
Eigen entree en toegang tot de woning op de eerste verdieping. Via de hal is er directe toegang tot de ruime woonkamer en de keuken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning met een open... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, bovenwoning
    Bouwperiode 1924
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01558
Huurprijs € 2.975,- per maand (incl. servicekosten, gestoffeerd)
Borg € 5.950,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Per maandag 16 maart 2020
Laatste wijziging Maandag 18 maart 2024
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1924
Isolatievormen Dubbel glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 120 m²
Woonoppervlakte 120 m²
Inhoud 360 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 2 aparte toiletten)
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Vrij uitzicht
CV ketel
Warmtebron Gas
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Dubbele wastafel, Inloopdouche, Ligbad
Heeft een balkon Ja

Beschrijving

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Wij bieden dit prachtige GESTOFFEERDE appartement aan in de Rivierenbuurt aan de Amstel met drie slaapkamers en met een groot, zonnig en groen dakterras.

INDELING
Eigen entree en toegang tot de woning op de eerste verdieping. Via de hal is er directe toegang tot de ruime woonkamer en de keuken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning met een open haard en een wijds uitzicht over de Amstel en de Berlage brug. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer. De open keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van alle moderne (Siemens) apparatuur. Grenzend aan de keuken bevindt met dubbele openslaande deuren een breed balkon op het westen. In de hal is een separaat toilet. Via de trap in de hal is de tweede verdieping bereikbaar. Vanuit de hal zijn alle drie de slaapkamers bereikbaar, waarvan een slaapkamer geschikt is als kantoorruimte met ingebouwde kasten en een ingebouwd inklapbed. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning met een inloopkast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, extra breed bad en dubbele wastafel met meubel. Ook zit in de hal een separaat toilet en in een aparte kas de CV en Miele wasmachine en droger. Via een vaste trap is het ruime dakterras met buitenkeuken bereikbaar met een fantastisch uitzicht. Het appartement is voorzien van rookmelders en een Nest thermostaat.

OMGEVING
In de buurt zijn veel leuke restaurants, zoals Cafe Vrijdag en winkels. De Pijp en de Albert Cuypmarkt zijn vlakbij evenals het populaire Amsterdam Oost. Het openbaar vervoer is uitstekend: tram 12, bus 62 en 65 en Amstelstation op loop/fietsafstand en ook ligt de woning dicht bij de uitvalswegen naar de snelweg A1.

STRAATNAAM
Kanaal, rond 1920 gegraven als onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Verbindt de gelijknamige rivier met een vijfsprong van grachten, waaronder de Boerenwetering, het Noorder en het Zuider Amstelkanaal.

Deze vrijblijvende verhuur informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verhuurder aan ons verstrekte gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle maten zijn indicatief en The Rental Agency aanvaardt geen aansprakelijkheid voor afwijkingen.

*ENGLISH*
We offer this beautiful UNFURNISHED apartment in the Rivierenbuurt on the Amstel with three bedrooms and a large, sunny and green roof terrace.

LAYOUT
Private entrance and access to the house on the first floor. Through the hall there is direct access to the spacious living room and kitchen. The living room is located at the front of the house with a fireplace and a wide view over the Amstel and the Berlage bridge. The entire apartment has a beautiful oak floor. The open kitchen is located at the rear and is equipped with all modern (Siemens) appliances. Adjacent to the kitchen is a wide west-facing balcony with double French doors. There is a separate toilet in the hall. The second floor is accessible via the stairs in the hall. All three bedrooms are accessible from the hall, one of which is suitable as an office space with built-in cupboards and a built-in folding bed. The master bedroom is located at the rear of the house with a walk-in closet. The bathroom has a walk-in shower, extra wide bath and double sink with furniture. There is also a separate toilet in the hall and the central heating and Miele washing machine and dryer are in a separate greenhouse. The spacious roof terrace with outdoor kitchen is accessible via a fixed staircase with a fantastic view. The apartment is equipped with smoke detectors and a Nest thermostat.

AREA
There are many nice restaurants in the area, such as Cafe Vrijdag and shops. De Pijp and the Albert Cuyp market are nearby as well as the popular Amsterdam East. Public transport is excellent: tram 12, bus 62 and 65 and Amstel station within walking/cycling distance and the house is also close to the arterial roads to the A1 highway.

STREET NAME
Canal, dug around 1920 as part of Berlage's South Plan. Connects the river of the same name with a five-way intersection of canals, including the Boerenwetering, the Noorder and the Zuider Amstelkanaal.

This non-binding rental information has been compiled by our office with the utmost care based on the information provided to us by the landlord. Therefore, we cannot provide any guarantees, nor can we accept any liability for this information in any way. All dimensions are indicative and The Rental Agency accepts no liability for deviations.
Sluiten

Recent bekeken