WhatsApp Image 2022-10-11 at 4.17.23 PM-13.jpeg WhatsApp Image 2022-10-11 at 4.17.23 PM-11.jpeg WhatsApp Image 2022-10-11 at 4.17.23 PM-6.jpeg image9.jpeg image10.jpeg image8.jpeg image0.jpeg image7.jpeg image11.jpeg
Verhuurd

Verhuurd: Borneostraat, 1094 CJ Amsterdam

€ 2.450,- /mnd
Type object Appartement, tussenverdieping
Perceeloppervlakte 107 m²
Woonoppervlakte 107 m²
Aanvaarding Per maandag 5 augustus 2024
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

*NIET GESCHIKT OM TE DELEN*
We bieden dit leuke appartement aan in het gewilde Amsterdam Oost met twee slaapkamers, een balkon en een lift. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex ‘De Borneodriehoek’.

INDELING
Met de lift is de entree van de woning bereikbaar op de eerste etage. Door de hele woning ligt een prachtige houten vloer. De ruime hal geeft toegang tot d... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, tussenverdieping
    Bouwperiode 2005
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01688
Huurprijs € 2.450,- per maand (incl. servicekosten, gemeubileerd)
Borg € 4.900,-
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Per maandag 5 augustus 2024
Laatste wijziging Dinsdag 6 augustus 2024
Bouw
Type object Appartement, tussenverdieping
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2005
Keurmerken Energie prestatie advies
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 107 m²
Woonoppervlakte 107 m²
Inhoud 367 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk
Tuin
Hoofdtuin Ja
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
Warmtebron Gas
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche, Wasmachineaansluiting, Wastafel
Heeft een balkon Ja
Tuin aanwezig Ja

Beschrijving

*NIET GESCHIKT OM TE DELEN*
We bieden dit leuke appartement aan in het gewilde Amsterdam Oost met twee slaapkamers, een balkon en een lift. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex ‘De Borneodriehoek’.

INDELING
Met de lift is de entree van de woning bereikbaar op de eerste etage. Door de hele woning ligt een prachtige houten vloer. De ruime hal geeft toegang tot de twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. In de hal is er een separaat toilet. De woonkamer is zeer licht door de hoekligging en de grote raampartijen. Er is een ruim overdekt balkon. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de gezellige Indische buurt in het stadsdeel Oost dichtbij leuke restaurants en terrasjes. Winkelen kan in de Javastraat en ook de Dappermarkt is vlakbij. Het Flevopark en Oosterpark zijn in de buurt voor rust en ontspanning. De woning heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer en ligt op 5 fietsminuten van het Muiderpoortstation.

STRAATNAAM
De Borneostraat in Amsterdam-Oost kreeg zijn naam in 1900 en werd vernoemd naar het eiland Borneo, het grootste eiland van de Indische archipel.

Deze vrijblijvende verhuurinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verhuurder aan ons verstrekte gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle maten zijn indicatief en The Rental Agency aanvaardt geen aansprakelijkheid voor afwijkingen.

ENGLISH

*NOT SUITABLE FOR SHARING*
We offer this lovely apartment in the desirable Amsterdam East with two bedrooms, a balcony, and an elevator. The apartment is located on the first floor of the ‘De Borneodriehoek’ complex.

LAYOUT
The entrance to the apartment on the first floor is accessible by elevator. The entire apartment features a beautiful wooden floor. The spacious hallway provides access to the two bedrooms. The bathroom is equipped with a shower and a sink. There is a separate toilet in the hallway. The living room is very bright due to its corner location and large windows. There is a spacious covered balcony. The open kitchen is equipped with built-in appliances.

AREA
The apartment is located in the cozy Indische buurt in the Oost district, close to nice restaurants and terraces. Shopping can be done in the Javastraat, and the Dappermarkt is also nearby. The Flevopark and Oosterpark are in the vicinity for peace and relaxation. The apartment is very conveniently located in terms of public transport and is a 5-minute bike ride from Muiderpoort Station.

STREET NAME
Borneostraat in Amsterdam-East was named in 1900 after the island of Borneo, the largest island in the Indonesian archipelago.
This non-binding rental information has been compiled by our office with the utmost care based on the information provided to us by the landlord. Therefore, we cannot provide any guarantees, nor can we accept any liability for this information in any way. All dimensions are indicative and The Rental Agency accepts no liability for deviations.
Sluiten

Recent bekeken