Van Baerlestraat 42-1A - 2.jpg Van Baerlestraat 42-1A - 4.jpg Van Baerlestraat 42-1A - 1.jpg Van Baerlestraat 42-1A - 5.jpg Van Baerlestraat 42-1A - 10.jpg Van Baerlestraat 42-1A - 8.jpg Van Baerlestraat 42-1A - 13.jpg Van Baerlestraat 42-1A - 11.jpg Van Baerlestraat 42 - 2.jpg Van Baerlestraat 42 - 1.jpg Van Baerlestraat 42 - 7.jpg Van Baerlestraat 42 - 3.jpg Van Baerlestraat 42 - 5.jpg Van Baerlestraat 42 - 6.jpg Van Baerlestraat 42 - 4.jpg
Verhuurd

Verhuurd: Van Baerlestraat, 1071 AZ Amsterdam

€ 1.350,- /mnd
Type object Appartement, tussenverdieping
Gebruiksoppervlakte wonen 20 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Op een fantastische locatie aan de Van Baerlestraat tegenover het Museumplein bieden we dit luxe gerenoveerde studio appartement aan .
Het appartement is zeer geschikt als een pied à terre of voor een single.
Het appartement ligt aan de Van Baerlestraat tegenover het Conservatorium Hotel en de P.C.Hooftstraat. Het Vondelpark ligt letterlijk om de hoek en er zijn t... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, tussenverdieping
    Bouwperiode 1900
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00904
Huurprijs € 1.350,- per maand (incl. servicekosten, gemeubileerd, gestoffeerd)
Borg € 2.700,-
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zaterdag 17 juli 2021
Bouw
Type object Appartement, tussenverdieping
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1900
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 20 m²
Inhoud 52 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
In centrum
Energieverbruik
Energielabel E
CV ketel
Warmtebron Gas
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming

Beschrijving

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Op een fantastische locatie aan de Van Baerlestraat tegenover het Museumplein bieden we dit luxe gerenoveerde studio appartement aan .
Het appartement is zeer geschikt als een pied à terre of voor een single.
Het appartement ligt aan de Van Baerlestraat tegenover het Conservatorium Hotel en de P.C.Hooftstraat. Het Vondelpark ligt letterlijk om de hoek en er zijn tal van winkels, restaurants en cafeetjes in de buurt.
Het openbaar vervoer is hier uitstekend met veel tram en busverbindingen.

INDELING
Entree via het gemeenschappelijke trappenhuis op de eerste etage. Het appartement ligt aan de voorzijde met uitzicht over de straat en het Conservatorium hotel.
Het is een studio met een tweepersoonsbed, woonruimte en een volledig uitgeruste open keuken. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Er is een wasmachine en droger.
Een modern gerenoveerd appartement op een fantastische locatie!

Deze vrijblijvende verhuurinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verhuurder aan ons verstrekte gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle maten zijn indicatief en The Rental Agency aanvaardt geen aansprakelijkheid voor afwijkingen.

*ENGLISH*
On a fantastic location on the Van Baerlestraat opposite the Museumplein we offer this luxurious renovated studio apartment.
The apartment is very suitable as a pied à terre or for a single.
The apartment is located on the Van Baerlestraat opposite the Conservatorium Hotel and the P.C.Hooftstraat. The Vondelpark is literally around the corner and there are plenty of stores, restaurants and cafes nearby.
Public transport here is excellent with many streetcar and bus connections.

LAYOUT
Entrance via the communal staircase on the first floor. The apartment is located on the front side overlooking the street.
It is a studio with double bed, living room and fully equipped open plan kitchen. The bathroom has a shower, toilet and sink. There is a washing machine and dryer.
A modern renovated studio in a fantastic location!

This non-binding rental information has been compiled by our office with the utmost care based on the information provided to us by the landlord. Therefore, we cannot provide any guarantees, nor can we accept any liability for this information in any way. All dimensions are indicative and The Rental Agency accepts no liability for deviations.
Sluiten

Recent bekeken