Gillis van Ledenberchstraat 14K - 3.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 1.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 14.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 15.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 11.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 13.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 6.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 12.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 7.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 4.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 24.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 16.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 17.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 22.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 18.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 19.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 5.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 10.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 9.jpg Gillis van Ledenberchstraat 14K - 2.jpg
Verhuurd

Verhuurd: Gillis van Ledenberchstraat 14K, 1052 VG Amsterdam

€ 2.000,- /mnd
Type object Appartement, tussenverdieping
Gebruiksoppervlakte wonen 84 m²
Aanvaarding Per woensdag 1 december 2021
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Gelegen aan de Kostverlorenvaart in een modern gebouw, op een steenworp van de gezellige Jordaan, bieden wij dit appartement met balkon, lift en plek in de parkeergarage aan. Het park, diverse winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand.
De Gillis van Ledenberchstraat is gelegen in de trendy Frederik Hendrikbuurt en het appartement ligt aan een leuk... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, tussenverdieping
    Bouwperiode 2010
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01032
Huurprijs € 2.000,- per maand (gemeubileerd, geïndexeerd)
Borg € 4.000,-
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Per woensdag 1 december 2021
Laatste wijziging Woensdag 1 december 2021
Bouw
Type object Appartement, tussenverdieping
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2010
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 84 m²
Inhoud 260 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 4 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan water
Dichtbij openbaar vervoer
Nabij school
Nabij snelweg
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
Warmtebron Gas
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft een balkon Ja

Beschrijving

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Gelegen aan de Kostverlorenvaart in een modern gebouw, op een steenworp van de gezellige Jordaan, bieden wij dit appartement met balkon, lift en plek in de parkeergarage aan. Het park, diverse winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand.
De Gillis van Ledenberchstraat is gelegen in de trendy Frederik Hendrikbuurt en het appartement ligt aan een leuk pleintje.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Het openbaar vervoer is uitstekend met tal van tram- en busverbindingen op loopafstand.
Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

INDELING
Entree via de gemeenschappelijk ingang en de lift op de eerste etage. De hal geeft toegang tot alle vertrekken.
De woonkamer met prachtig uitzicht ligt aan de achterzijde met een moderne, open, volledig ingerichte keuken en toegang tot het balkon.
De badkamer heeft een douche en wastafel. Er is een separaat toilet. Er zijn twee slaapkamers. In de ondergelegen garage is een parkeerplaats in de garage. Tevens is er een aparte berging en plek voor de fietsen.
Een modern appartement op een goede locatie!

Deze vrijblijvende verhuur informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verhuurder aan ons verstrekte gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle maten zijn indicatief en The Rental Agency aanvaardt geen aansprakelijkheid voor afwijkingen.

*ENGLISH*
Situated along the Kostverlorencanal in a modern building, a stone's throw from the lively Jordaan district, we offer this apartment with a balcony, elevator and place in the parking garage. The park, various shops, cafes, and restaurants are within walking distance.
The Gillis van Ledenberchstraat is situated in the trendy Frederik Hendrik neighborhood and the flat is situated on a nice square.
The property is easily accessible with many amenities nearby. Situated within cycling distance of the center of Amsterdam, and within walking distance of a supermarket. Public transport is excellent with numerous tram and bus connections around the corner.
In addition, the nearest exit road is only 5 minutes away.

LAYOUT
Entrance through the communal entrance and the lift on the first floor. The hall gives access to all the rooms.
The living room with a beautiful view is situated at the back with a modern, open, fully equipped kitchen and access to the balcony.
The bathroom has a shower and washbasin. There is a separate toilet. There are two bedrooms. There is a parking space in the garage underneath the building. There is also a separate storage room and place for bicycles.
A modern flat in a great location!

This non-binding rental information has been compiled by our office with the utmost care based on the information provided to us by the landlord. Therefore, we cannot provide any guarantees, nor can we accept any liability for this information in any way. All dimensions are indicative and The Rental Agency accepts no liability for deviations.
Sluiten

Recent bekeken