Beschrijving

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Op een fantastische locatie midden in de  Jordaan bieden we dit appartement aan met een slaapkamer en een extra kamer op de vierde etage.
De woning ligt nabij de 9 straatjes, de Prinsengracht en aan de voet van de Westertoren. Er zijn leuke restaurants, terrassen en winkels en de Noordermarkt ligt op loopafstand, evenals het Westerpark. Het openbaar vervoer is uitstekend!

INDELING
Entree via het gemeenschappelijke trappenhuis op de derde etage. Aan de voorzijde ligt de woonkamer en aan de achterzijde de vernieuwde open keuken. 
De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De nieuwe badkamer heeft een douche en een wastafel en er is een apart toilet.
Op de vierde etage is een extra kamer en de wasruimte.
Een heerlijk appartement op een rustige locatie in de levendige Jordaan!

*ENGLISH*
On a fantastic location in the middle of the Jordaan we offer this apartment with one bedroom and an extra room on the fourth floor.
The house is located near the 9 streets, the Prinsengracht and at the foot of the Westertoren. There are nice restaurants, terraces and shops and the Noordermarkt is within walking distance, as well as the Westerpark. Public transport is excellent!

LAYOUT
Entrance via the communal staircase on the third floor. At the front is the living room and at the back the renovated open kitchen. 
The bedroom has a double bed. The new bathroom has a shower and a sink and there is a separate toilet.
On the fourth floor there is an extra room and washing room with a washer and a dryer.
A lovely apartment in a quiet location in the lively Jordaan!

Kenmerken